Tapetsering Borlänge

Att tapetsera kan vara lite krångligt om man inte sysslar med det dagligen. Man bör t.ex ha rätt underlag för att nå bästa resultat. 

Ska ni tapetsera om i Borlänge? Vi på Brogrens Måleri  hjälper er att tapetsera om era väggar med våra erfarna tapetserare och vi gör jobbet snabbt och smärtfritt åt er! 

Vi har tapeter av alla dess slag och för oss handlar inte endast tapetsering om att sätta upp ett mönster på en vägg utan även om att hitta den perfekta känslan och inredningen som ni vill uppnå! Att tapetsera hemma kan vara en tidskrävande process som kan gå fel och göras om ett flertal gånger om man inte har verktygen eller kunskapen till det

Tapetsering Dalarna

Med utgångspunkt Borlänge, så har våra erfarna tapetserare levererat professionellt utfört tapetsering  till humana priser till hela Dalarna sedan 1975.

Vi sätter inte endast på de nya tapeterna på era väggar utan erbjuder även borttagning av gamla tapeter och fix av väggen innan den nya designen kommer upp på väggen! Ett bra förarbete vid tapetsering kommer generera i ett bättre resultat som både kommer se snyggt ut under en längre tid men kommer även ge ett långvarigt resultat så att ni kan njuta av er tapet flera år. 

En annan sak som kan vara bra att nämna vid tapetsering är miljöboven som många kanske inte tänker på. Låt oss säga att ni köper era tapeter själva och sedan inser att de inte alls var det som ni var ute efter så ställer ni dem åt sidan eller slänger in dem i garaget för att sen kasta dem. Detta kan ni slippa när ni anlitar oss som tapetserare då vi både sköter inköp av materialet och tar även med det som ni inte sedan behöver. Vi skyddar självklart er resterande inredning från smuts och andra saker som kan uppstå vid tapetsering, allt för att underlätta för er och att ni inte ska behöva oroa er över någonting. 

Välkomna in till oss eller kontakta oss vid frågor eller funderingar kring tapetsering i Borlänge. 

Vi ser fram emot ert samtal!