Om Oss
Familjeföretaget
Yrkesstolthet, Noggrannhet, Arbetsglädje och Erfarenhet
Erfarenhet sedan 1955

Brogrens Måleri AB

Brogrens Måleri AB är ett familjeföretag som grundades 1975! Björn Brogren började som målarlärling 1955 och efter en tid bestämde han sig för att starta eget!
Idag kan Brogrens måleri AB representera ett gediget kunnande i kombination med mer än 50 års erfarenhet av måleribranschen, personifierat av Björn Brogren som alltjämt är verksam i företaget.

Ordet yrkesstolthet har vi ständigt närvarande, vi ger dig bästa råd samt lyssnar på dig som kund! Vi erbjuder våra tjänster till dig som privatkund eller företag. Våra ambitioner när vi är ute och målar är att det är av hög kvalitet och att nöjda kunder alltid är vår målsättning.

Brogrens Måleri AB utför bland annat sprutlackering av dörrar och luckor, tapetsering, fasadarbeten, målning. Vi målar även möbler med mera. Allt som gör ditt boende till ett hem!

Lyhörda och kreativa

Alltid kunden i fokus

Det finns många olika varianter av Lorem Ipsum, men majoriteten av dessa har ändrats på någotvis. Antingen med inslag av humor, eller med inlägg av ord som knappast ser trovärdiga ut. Skall man använda långa stycken av Lorem Ipsum bör man försäkra sig om att det inte gömmer sig något pinsamt mitt i texten.

Lorem Ipsum-generatorer på internet tenderar att repetera Lorem Ipsum-texten styckvis efter behov, något som gör denna sidan till den första riktiga Lorem Ipsum-generatorn på internet. Den använder ett ordförråd på över 200 ord, kombinerat med ett antal meningsbyggnadsstrukturer som tillsamman genererar Lorem Ipsum som ser ut som en normal mening. Lorem Ipsum genererad på denna sidan är därför alltid fri från repetitioner, humorinslag, märkliga ordformationer osv.

Brogrens Måleri AB