Brogrens Måleri AB

Sedan 1975

Om oss

Brogrens Måleri AB startades 1975 av Björn Brogren. Han startade som målarlärling 1955 och fick leverera färg och mellanöl till målarna som befann sig på byggena.

Han har bidragit till att många lärt sig konsten att måla. Ordet yrkesstolthet har ständigt varit närvarande i hans regi.

Ledordet yrkesstolthet jobbar vi ständigt med och vi på Brogrens Måleri AB är stolta över våra uppdrag. Kvalité och bra produkter är något vi sätter stort värde på. Vi utför all slags målning till privat och företagskunder. Du har idén, vi har kunskapen. Privatpersoner: kan vända sig till oss när det gäller ROT-jobb det betyder att ni får 30 % på arbetskostnaden. Vill ni skapa en hjälp av våra skickliga hantverkare. Vi tar hand om era fastigheters miljö i hela hemmet eller tapetsera ett rum.

Vi fixar med Brf

Hjälp med trapphusmålningar eller bostadsområdens offentliga miljöer så som tvättstugor mm.

Byggföretag

Vi försöker ständigt hålla oss uppdaterade kring nyproduktionsmålning så som effektiv tidshållning till materialval som är miljövänliga.

Industrilackering:

­­I våra fräscha lokaler kan vi erbjuda lackering av högsta kvalité. Lackering är både bra för miljön och en prisvärd renovering av tex ert kök.