Plåtmålning Borlänge

Vi utför enklare plåtmålningar som t.ex. tak och rostskyddsmålning till privatpersoner och företag runt om i Borlänge. 

Letar ni efter måleri i Borlänge som kan måla plåt? Då har ni hittat rätt! Vi på Brogrens Måleri erbjuder hög serviceanda vid måleri och när våra målare gör jobbet åt er. Våra målare har lång erfarenheter och kan måla allt som ni vill sätta en färgklick på, allt från stort till smått.

Att hitta det perfekta måleriet för jobbet kan vara en tuff process och det kan uppstå förvirring i letandet. Då finns vi med vår länga erfarenhet och erbjuder er den bästa servicen och hjälper till på vägen att uppnå det resultat som ni är ute efter!

En målares attityd gentemot sitt arbete återspeglar sig i arbetet och därför är det viktigt för oss att våra målare har erfarenhet och en stark känsla för det de gör och framförallt att de älskar sitt jobb. 

Vår största prioritering är NI. Vi vill att ni ska känna er nöjda och trygga i valet av att anlita oss som målare för jobbet och vill att ni ska känna att jobbet blir gjort av allra högsta kvalité. Vi har väldigt många kulörer som ni kan välja på och om det är en specifik kulör ni är ute efter så fixar vi självklart detta. 

Självaste måleriet som en målare utför är svårare än vad det kan se ut. Därför rekommenderar vi er att anlita en målare som utför arbetet åt er så ni kan undvika att resultatet inte blir som ni tänkt er. Hela processen vid målning är inte bara att ta en pensel som dras mot en vägg, det är ett helt grundarbete som också behöver göras först för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Ett ordentligt förarbete gör även att färgen håller betydligt längre och att det inte behöver göras om efter bara något år igen. 


Välkomna in och besök oss eller kontakta oss vid frågor eller funderingar kring måleri i Borlänge.