Fönsterrenovering Falun

För fönstermålning och fönsterrenovering för villa, lägenhet eller företagsfastighet erbjuder vi på Brogrens Måleri i Falun våra tjänster där vi utför både täckarbete, spackling, slipning samt målning av era fönster.

Våra erfarna målare i Falun är experter på fönsterrenovering, och då både att arbeta med små som stora fönster. Vid en renovering av fönster, att då utföra ett ordentligt förarbete, tillämpa noggrannhet samt att välja korrekt färg ger ett resultat av högsta kvalitet och i slutändan en nöjd kund är ett motto vi lever efter. Med branscherfarenhet sen 1975 och varsam men stadig hand ser Brogrens Måleri och våra målare till att renovera dina fönster, snickerier och ditt hus till sin rätta prakt.

Fönstermålning Falun

Fönster är väldigt utsatta för sol och vind, nederbörd och kraftiga temperaturväxlingar i vårt nordiska klimat och det är viktigt med ordentligt underhåll innan fönsterstommen tar skada. Istället för att byta ut gamla och ibland väldigt slitna fönster, finns det ofta en skönhet och funktion i dem som är värd att bevara. Den återställningen hjälper Brogrens Måleri i Falun dig med. Varm välkommen att kontakta oss med frågor och funderingar kring ditt förestående projekt och för en kostnadsfri offert. Men vår långa erfarenhet av fönsterrenovering i Falun och hela Dalarna är ditt projekt i trygga händer.


Falun är fullt av gamla fönster i både villor och flerfamiljshus.

Ibland, i den fönsterbyte våg som råder, viftas det ofta bort att fönster och foder faktiskt ger huset dess karaktär. Detta är värt att ha i åtanke när man ställs inför valet – renovera sina fönster eller byta till nya fönster. I delar av Falun, som klassas som världsarv, finns fönster från 1600- talet som fortfarande är i utmärkt skick och fungerar väl. Anledningen är, att man förr i tiden vid tillverkning av fönster valde att använda ett hårt, långsamvuxet trä. Dagens nya träfönster tillverkas inte av samma material. Och tänkvärt är att, om du trots allt väljer att byta fönster är det viktigt att dom nya fönstren passar husets tidsålder, stil och karaktär. Här menar vi på att en fönsterrenovering har så många fördelar än att byta fönster som dessutom är mycket mer kostsamt i de allra flesta fall.


Varför anlita oss
vid fönsterrenovering i Falun?

  • Spar tid och låt oss professionella målare utföra arbetet effektivt

  • Fönsterrenovering och målning kräver kunskap, anlita därför proffshjälp

  • Slipp alla planeringsmoment en omfattande fönsterrenovering innebär

Brogrens Måleri – Vi har färgsatt Dalarna sedan 1975