Målare Falun

Vi på Brogrens Måleri i Falun hjälper dig med alla dina måleribehov, från mindre målerijobb som målning av vardagsrum, fasadmålning till ommålning av hela bostaden, dörrmålning, fönsterrenovering och allt däremellan, utvändig målning som invändig.

En ny färg eller tapet på väggarna är ett enkelt sätt att förändra ditt hem och skapa det resultat just du önskar.

Kontakta oss för att diskutera med någon av våra duktiga målare eller för en kostnadsfri offert! Oavsett om du vet exakt vad du vill eller önskar tips och råd innan du kör igång, så finns vi på Brogrens Måleri i Falun tillgängliga för dina frågor och funderingar! 

Som kund hos oss så får du alltid hem en erfaren och proffsig målare med engagemang för uppdraget.

Det finns mycket man kan utföra inom måleri, både inomhus som utomhus. Våra duktiga hantverkare fixar såklart det mesta gällande måleri och tapetsering. 

Nedan hittar du de tjänster vi erbjuder:

Fasadmålning i Falun

Genom en fasadmålning utförd med rätt teknik så kan du förlänga livslängden på din fasad samt avsevärt öka värdet på ditt hem. Hus kräver underhåll och har fasaden några år på nacken kanske det är hög tid för en ommålning, att måla om fasad, dörrar och fönster skapar dessutom en känsla av nytt. Brogrens Måleri hjälper dig med alla typer av utomhusmålning, för oss är inget arbete för litet eller för stort. Att måla om fönster eller dörrar kan faktiskt i många fall vara tillräckligt, istället för att byta ut till helt nytt vilket dessutom kan bli väldigt kostsamt. Vi rekommenderar att man målar om fasaden minst vart tionde år för att bäst ta hand om fasaden för ökad livslängd och för att den ska må så bra som möjligt.

Vill du veta mer om arbetet med utvändig målning och få tips och råd vad som är värt att tänka på inför en kommande fasadmålning? Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig med fasadmålning i Falun. När man anlitar Brogrens Måleri så kan man vara helt trygg med att det alltid kommer en målerifirma med kunniga målare med lång erfarenhet och som levererar målning av högsta kvalitet. Hos oss finns kunskapen, erfarenheten och stoltheten till hantverket. Varmt välkommen att höra av dig.

 

Inomhusmålning i Falun

Att måla om hemma ger verkligen hela bostaden ett lyft! Att måla om väggarna hemma är ett billigare och bättre alternativ för att skapa känslan av nytt. Har du kanske köpt en ny bostad, då är en ommålning ett utmärkt sätt att sätta din egna prägel för att få det att kännas som just ditt nya hem. En nymålad vägg, oavsett om den målas på en tidigare målad vägg eller målas på tapet, ger rummet att känsla av nytt och en målad trapp ger den nytt liv. Vi hjälper dig att förverkliga dina idéer, stora som små. Oavsett om du bara vill måla om en vägg, tak eller hela huset eller lägenheten. Våra erfarna målare i Falun hjälper våra kunder med allt inom inomhusmålning, oavsett om det är målning av tak, väggar eller snickerier.

 

Måleri i Falun

Brogrens Måleri utför all slags målning i Falun till både privat och företagskunder. Du har idén, vi har erfarenheten och kunskapen. Vi erbjuder allt ifrån invändig målning och tapetsering till utvändig målning såsom fasadmålning och fönsterrenovering. I vår egna industrilackering i Borlänge så erbjuder vi  dessutom lackering av köksluckor, spårfräsning av luckor och lackning av dörrar samt möbellackering. Inget jobb är för litet eller stort för oss, varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Anlita Brogrens Måleri du också – Din lokala målare i Falun.

Med utgångspunkt Falun-Borlänge så har våra målare färgsatt Dalarna till humana priser sedan 1975