Skapa nykänsla av något gammalt!

Industrilackering Borlänge

Alla lackeringar har sin egen karraktär

Industrilackering Borlänge

Är du ute efter den perfekta firman som utför industrilackering i Borlänge? Vi på Brogrens måleri hjälper er med allt från litet till stort och utför industrilackering med högsta kvalité på det ni vill ha fixat. Industrilackering är en stor fördel att utföra då det ger en känsla av nytt och fräscht samtidigt som det gör att det vi utför industrilackeringar på håller kvalitén och utseéndet längre.  

Vill ni kanske ha er motorcykel lackerad och polerad eller är det ett större projekt såsom era köksluckor? Industrilackering är väldigt ofta automatiserad men kan även vara ett manuellt arbete där det innebär att man arbetar med en sprutpistol för att få de förfinade detaljerna perfekta. Det finns främst två olika metoder som används vid industrilackering vilka är våtlackering och pulverlackering. Våtlackering innebär sammanfattningsvis att lackeraren manuellt genomför arbetet med hjälp av en färgspruta eller så genomför en robot lackeringen som lackeraren övervakar. Pulverlackering innebär däremot att föremålet som ska lackeras täcks med ett torrt färgpulver som därefter härdas i en ugn där pulvret smälter och bildar en jämn yta. 

Oavsett vilken typ av industrilackering i Borlänge som ni är ute efter så utför vi jobbet åt er och kan garantera ett resultat som ni kommer bli nöjda med. Vi har flera års erfarenhet av industrilackering och hjälper er i Borlänge att få den perfekta lackeringen! 

Välkomna in och besök oss eller kontakta oss vid frågor eller funderingar!

Kontakta oss för offert