Skapa nykänsla av något gammalt!

Fasadmålning Borlänge

Alla fasader har sin egen karraktär

Fasadmålning Borlänge

Letar ni efter den bästa fasadmålningen i Borlänge? Vi på Borgens Måleri fixar fasadmålningen till er i Borlänge! Det finns flera fördelar med att underhålla fasaden på ert hus! Det är inte endast för att det yttre ska se bra och fräscht ut, utan det behöver även göras för att undvika mögel och att röta tar sig in i fasaden. Vi på Borgens måleri hjälper er med er fasadmålning i Borlänge och finns till hands vid frågor kring hur vi går till väga för att göra ert hus fasad till den perfekta och att lyckas behålla kvalitén. Vi på Borgens Måleri erbjuder ett flertal kulörer som ni kan välja mellan vid valet av färg till er fasad. Den stora frågan är ju – vilken färg ska man ha på sin fasad? Kanske så är ni ute efter att hitta den perfekta gula färgen till fasaden som inte är så skrikig eller den klassiska röda fasadfärgen? 

Vi har flera år av expertis och kan därför erbjuda er en service av fasadmålning av högsta kvalité. Innan ni väljer vilken färg ni vill ha på er fasad rekommenderar vi er att fundera över vilken typ av känsla ni vill uppnå med ert hus och vilken fasadfärg som även passar in med de övriga husen i området. 

Vid fasadmålning är det ett flertal aspekter som behöver tas i åtanke. Dessa kan exempelvis vara att ni är ute efter någon färg som är miljövänlig eller en färg som kommer ha ett extra skydd mot regn och rusk. Oavsett vilka preferenser ni har så bemöter vi dessa och kan erbjuda ett alternativ av fasadmålning i Borlänge som kommer passa just er utifrån de önskemål som ni har. Vi på Brogrens måleri erbjuder även olika material till fasaden och det är något som ni vi kommer att hjälpa er med ifall ni behöver råd. De mest populära färgerna som är inom fasadmålning i Borlänge är vitt, grått och rött. Detta är färger som troligtvis kommer fortsätta att trenda inom den närmsta tiden men möjligheterna inom olika kulörer är oändliga och kom ihåg – du kan alltid bli den nyaste trendsättaren. 

Välkomna in och besök oss eller kontakta oss vid frågor eller funderingar!

Kontakta oss för offert